Tuinen Ken De Vos - Tuinaanleg - Opritten en terrassen - Grind - Nidagravel & Eccogravel

Naast het gewoon storten, kan het grind ook gestabiliseerd worden met Eccogravel®, waarvan wij erkend plaatser zijn. Doordat dit product in grote hoeveelheden wordt aangekocht kunnen wij u zeer aantrekkelijke tarieven bieden. 

 

Eccogravel-platen hebben een dikte van 4 cm en zijn opgebouwd uit zeshoekige honingraten, onzichtbaar na plaatsing. Gevuld met grind ontstaat een hecht oppervlak dat uitstekend begaanbaar is en blijft. Zonder sporen of kuilen en probleemloos in onderhoud. Aan de onderkant zijn de platen voorzien van waterdoorlatend antiworteldoek, het blijft dus waterdoorlatend. 

Webdesign: © 2015 Ken De Vos

Opritten en terrassen

              Betonklinkers

              Kleiklinkers

              Natuursteen - Platines

              Keramische tegels

              Gepolierde beton

              (Gecoate) betontegels

              Courtstones

              Eccogravel / Grinden

              Hout

              Ecologische bestrating

              Afwatering terras / oprit

Aanplantingen

Gazonaanleg

Afsluitingen

Poorten

Vijvers

Tuinconstructies

Tuinverlichting

Accessoires en inrichting

Uw tuin-totaalpartner

Grind is in vele maten, kleuren en vormen verkrijgbaar. De keuze van het grind bepaald voor een groot deel het uitzicht van uw woning. Daarom bieden wij u een ruime keuze, meestal uit voorraad leverbaar. In ons toonpark kan je verschillende soorten grind komen bekijken. 

Afboordingen

 

Naast de gekende betonnen afboordingen heeft ECCO nog een aantal andere oplossingen ontworpen om op een eenvoudige, snelle en esthetische manier tuinpaden, terassen, bloem- en grasperken, parkeerplekken of opritten van een mooie afwerking te voorzien:

 

POLYBORD: budgetvriendelijke, flexibele afboordingen in kunststof.

BASIC: eenvoudige & economische afboordingen.Kenmerkend is de flexibiliteit. Basic afboordingen zijn tegelijk buigzaam én stevig en kunnen zowel in hoeken van 90° als in glooiende vormen gebogen worden. Ze zijn verkrijgbaar in Cor-tenstaal & Galva uitvoering.

ALUBORD: superieure aluminium kantopsluiting. Toepasbaar bij zowel zachte als harde oppervlaktes.

BETOTOP: hoogwaardige profielen om betonnen boordstenen af te werken, verkrijgbaar in Cor-tenstaal & Inox uitvoering en zowel in 1,6 cm als in 5 en 6 cm dikte (berijdbaar).

DELTA: strakke kwaliteitsafboordingen met een solide basis.Kenmerkend is de stevige betonnen basis, verkrijgbaar in Cor-tenstaal & Inox uitvoering en zowel in 2 cm als in 5 cm dikte (berijdbaar).

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.