Tuinen Ken De Vos - Tuinaanleg - Opritten en terrassen - Gepolierd beton - prijs,prijzen,Andre Bauwens,terras,oprit,zagen,gieten

Gepolierde beton is één van de weinige zaken die we niet volledig in eigen beheer doen. De voorbereidende grondwerken en het plaatsen van netten en couffrage doen wij zelf. Voor het polieren doen we beroep op een expert ter zaken. André heeft meer dan 30 jaar ervaring in het polieren en het is niet mijn ambitie het beter te kunnen… Met André hebben een partner die - net zoals ons - resoluut gaat voor kwaliteit en perfecte afwerking. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw oprit of terras volledig aan uw wensen voldoet.

Opritten en terrassen

              Betonklinkers

              Kleiklinkers

              Natuursteen - Platines

              Keramische tegels

              Gepolierde beton

              (Gecoate) betontegels

              Courtstones

              Eccogravel / Grinden

              Hout

              Ecologische bestrating

              Afwatering terras / oprit

Aanplantingen

Gazonaanleg

Afsluitingen

Poorten

Vijvers

Tuinconstructies

Tuinverlichting

Accessoires en inrichting

Contacteer ons vrijblijvend voor prijzen en de verschillende mogelijkheden.

Uw tuin-totaalpartner

Het grootste voordeel van een terras in beton is het naadloos karakter. Hierdoor kan er geen onkruid groeien in de voegen of vuil ophopen. Als je de gladde afwerking jaarlijks beschermt tegen mos hoef je je ook geen zorgen te maken om uit te glijden bij regenweer.

 

Aangezien een betonterras of –oprit gegoten wordt, kan je hem meteen op maat laten maken. Hoogtes worden perfect afgepast en ook de afloop voor water vormt geen enkel probleem. Wens je de look van tegels dan kan je namaakvoegen laten slijpen op elke gewenste afstand. Zo kan je het doen lijken alsof je terras gemaakt is van gigantische tegels die meer dan 200cm groot zijn.