Tuinen Ken De Vos - Tuinaanleg - Opritten en terrassen - Waterpasserende oplossingen - bufferklinker-grasdal-betondal-Marlux-Ston en Style-vintage-grey-black-greenstone,grasslines,lunix,aviena,cirkle,square,eco solutions,grastegels,grindtegels,water

Wateroverlast in steden is een groeiend probleem.  Door steeds extremere regenbuien kunnen de rioleringen de piekmomenten niet verwerken. Het water kan niet infiltreren in de bodem en riolen raken overbelast.

 

In vele gemeentes moet je bij de aanleg van je oprit of parking rekening houden met de watertoets of mag je slechts een deel verharden. Als “groene ondernemer” wilden wij u voor deze problematiek een gepaste oplossingen bieden. Wij begrijpen dat in de particuliere markt niet iedereen weg is van de klassieke grasbetondallen. Daarom hebben wij een uniek gamma waterpasserende bestratingen die het regenwater laten infiltreren, bufferen of trager naar de riolering stromen. In dit gamma vindt u meer dan 8 verschillende hedendaagse ontwerpen!

 

Deze producten worden zeer veel gebruikt in de aanleg van parkings en openbare werken, maar vinden door de hedendaagse ontwerpen meer en meer de weg naar de particuliere oprit.

Door de modulaire opbouw van deze tegels is het mogelijk verschillende patronen op te bouwen. Het evenwicht tussen beton en gras of grind schept een lijnenspel waarmee je elke oppervlakte een opmerkelijk karakter en design kan geven.

 

Vraag vrijblijvend meer info en prijzen voor uw project!

Opritten en terrassen

              Betonklinkers

              Kleiklinkers

              Natuursteen - Platines

              Keramische tegels

              Gepolierde beton

              (Gecoate) betontegels

              Courtstones

              Eccogravel / Grinden

              Hout

              Ecologische bestrating

              Afwatering terras / oprit

Aanplantingen

Gazonaanleg

Afsluitingen

Poorten

Vijvers

Tuinconstructies

Tuinverlichting

Accessoires en inrichting

Uw tuin-totaalpartner

Serie « Square »

Serie « Round »

Serie « Classic »

Serie « Lined »

Serie « Vintage »