Tuinen Ken De Vos - Tuinarchitectuur - Tuinontwerp

Tuinontwerp

 

Misschien weet u al hoe uw tuin er zou moeten uitzien qua vormgeving, beplanting, bestrating... Of misschien hebt u nog helemaal geen beeld voor ogen van uw tuin? In beide gevallen kan u beroep doen op onze ideeŽn en ervaring.

Wij helpen u graag bij het maken van juiste, doordachte keuzes, zowel voor uw beplanting als voor bestrating, afsluiting, verlichting, ...

 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek hier op bureel overlopen we uw wensen en noden. Aan de hand van fotoís, catalogi en ons toonpark kunnen we u hier al de lijnen uitzetten waarbinnen het ontwerp zal kaderen. Tijdens dit gesprek vragen wij ook enkele fotoís van de huidige toestand en het inplantingsplan van uw woning mee te brengen.

 

Dit resulteert in een (aantal) voorontwerp(en) die we bij een volgend bezoek terug grondig bespreken om zo tot een definitief ontwerp te komen.† Eens het ontwerp definitief is, worden nog andere plannen getekend zoals een matenplan, een detailplan met vooraanzichten, zijaanzichten en eventueel 3D beelden.

 

Het staat u vrij dit plan dan te laten uitvoeren door ons, maar u kunt evengoed zelf aan de slag met het plan en onze hulp inroepen voor de delen die u zelf niet ziet zitten. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

 

De prijs voor een ontwerp is afhankelijk van de grootte van de tuin en de complexiteit van het ontwerp.

Wanneer de werken door ons uitgevoerd worden is het ontwerp volledig gratis.

Uw tuin-totaalpartner

Pyramidestraat 25A, 9920 Lovendegem - Tel 09 377 85 25 - Mail: info(at)kendevos.be - GEREGISTREERD & ERKEND AANNEMER

Webdesign: © 2017 Ken De Vos