Tuinen Ken De Vos - Tuinaanleg - Poorten - hout,metaal,automatisatie,padouk,padoek,hardhout,maatwerk,houtland,kopal,betafence,lovendegem,drongen,waarschoot,zomergem,eeklo,schuifpoort,vinderhoute,wondelgem,merendree,landegem,sleidinge,evergem,draaipoorten

Verkrijgbaar in grenen en padoek, al dan niet geautomatiseerd.

Uw tuin-totaalpartner

Houten poorten

Wij bieden u een compleet gamma van enkele of dubbele draaipoorten. Al deze poorten worden door eigen diensten geplaatst, van grondwerk tot automatisatie.

Vraag vrijblijvend onze catalogi en prijzen. Wanneer u op zoek bent naar weidepoorten kunt u die hier terugvinden.

Betafence tuinpoorten

Zoekt u een degelijke poort zonder al te veel fransjes, die naadloos aansluit bij uw afsluiting? Dan kunnen de Betafence poorten voor u misschien een uitkomst bieden.

Elk frame wordt in de fabriek door ervaren technische mensen gelast en daarna weggebracht om warm te galvaniseren en te poederlakken. Deze technieken zorgen niet alleen voor een mooie afwerking, maar verhogen ook de corrosie­bestendigheid en zorgen er voor dat de poorten beter bestand zijn tegen krassen. De poorten zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren en passen zo in het design van elke hedendaagse tuin. Ook wordt elke poort voorzien van een Locinox kwaliteitsslot in inox.

Houten draaipoorten met metalen frame